Serveis municipals

 • Horaris d'atenció al públic
 • Horari cementiri
 • Crema de restes
 • Serveis socials
 • Arreplega de trastos
 • Servei de whatsapp
 • Horaris d'atenció al públic

  Secretaria General
  Dilluns a Divendres de 10:30 a 14:00 h
  Tel: 96 289 3002 Fax: 96 289 42 32
  clara-secretaria@lalqueriadelacomtessa.es

  Urbanisme
  Divendres de 12:00 a 14:00h
  Juan José Femenia Server
  joseantonio-arquitectetecnic@lalqueriadelacomtessa.es

  Recaptació Municipal
  Nom de l’empresa gestora: Diputació Provincial de València
  Departament: Servei de gestió tributaria
  Tel: 962864035

  Benestar Social
  Nom:Inés Sanchis Jorge
  Càrrec: treballadora social
  Divendres de 10:30 a 14:00 hores
  Ubicación:Primer pis de l’ajuntament
  Tel:962893002

  Seguretat
  Tel: 699996333
  policialocal@lalqueriadelacomtessa.es
  Ubicació: Planta baixa del Ajuntament

 • Horari cementiri

  Cementeri Municipal de l’Alqueria de la Comtessa
  Tel: 699 818 653

  Horari d’hivern
  Dijous: de 15 a 17 hores.
  Dissabte: de 10 a 13 hores i de 15 a 17 hores.
  Diumenge: de 9 a 13 hores.

 • Crema de restes

  A continuació, us deixem les condicions establertes per a la crema en la resolucío:
  “Condicions de crema:

  Establir, mentre no es publique una nova resolució, i para la crema de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissar o matolls lligada a algun tipus d'aprofitament ramader, cinegètic o de qualsevol altre tipus, en els terrenys forestals, en els confrontants o amb una proximitat menor a 500 metres d'aquells, les següents condicions:

  1. Solament es podran realitzar aquestes cremes quan el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals, determinat per l'òrgan competent, siga 1. Aquesta limitació és aplicable general, tant a aquells municipis que disposen de pla local de cremes aprovat, com para aquells que no disposen d'ell.

  2. Mantenir l'horari d'aquestes cremes entre l'orto i les 13:30 hores, conforme Resolució de 10 de març de 2014, de la Direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Emergències, sobre reducció dels horaris aptes per a la realització de cremes (DOCV núm. 7.242, de 27 de març de 2014), moment en el qual aquesta crema ha d'estar totalment extingida.

  3. Es recorda que està prohibida l'execució de cremes en el període comprés entre el Dijous Sant i el dilluns immediatament després del Dilluns de Pasqua, conegut com a Dilluns de Sant Vicent, segons el que es disposa en l'Ordre de 2 de març de 2005, de la Conselleria de Territori i Habitatge, per la qual es regulen mesures extraordinàries per a la prevenció d'incendis forestals durant el període de Setmana Santa i Pasqua (DOCV núm. 4959, de 4 de març de 2005).

  4. La resta de condicions per a la realització de les cremes es mantenen segons l'establit tant en la normativa vigent com en els plans locals de cremes.

 • Serveis socials

  Sense informació.

 • Arreplega de trastos

  Sense informació.

 • Servei de whatsapp

  WHATSAPP PER A LES COMUNICACIONS DE L'AJUNTAMENT  Amb eixa finalitat ja treballa en el portal de la transparència, un espai que en un breu termini de temps començarà a oferir de manera progressiva tota la informació rellevant relacionada amb aspectes com l'organització de l'ajuntament, el personal, la seua economia, la contractació, l'urbanisme, els impostos i altres publicacions d'interés per a què qualsevol visitant puga conéixer amb tot tipus de detall, totes les dades de la transparència.

  Com un gest més d'aquest ferm compromís amb la millora els serveis municipals, l'Alqueria ha activat un nou servei de comunicació amb el ciutadà mitjançant la coneguda aplicació de missatgeria instantània anomenada "Whatsapp". El sistema d'enviaments de missatges es farà via "llistes de difusió", la qual cosa fa possible que l'usuari amb el simple gest de donar d'alta el telèfon del servei com a contacte o esborrant-lo de la seua agenda, puga decidir en cada moment si vol rebre o no les comunicacions oficials del seu ajuntament.

  El procediment per a sol·licitar l'alta és extremadament senzill, l'usuari afegeix a la seua llibreta de contactes el número del servei "673990190" com a "Whatsapp Alqueria" per exemple, i envia el missatge "ALTA", amb la qual cosa l'administrador del servei pot incloure'l a la llista de difusió corresponent. Si l'usuari més endavant decideix no rebre més informació via whatsapp, sols ha de donar de baixa el telèfon del servei de la seua agenda sense necessitat de fer cap acció més.

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris