Serveis municipals

  • Servei de whatsapp
  • Servei de whatsapp

    WHATSAPP PER A LES COMUNICACIONS DE L'AJUNTAMENT    Amb eixa finalitat ja treballa en el portal de la transparència, un espai que en un breu termini de temps començarà a oferir de manera progressiva tota la informació rellevant relacionada amb aspectes com l'organització de l'ajuntament, el personal, la seua economia, la contractació, l'urbanisme, els impostos i altres publicacions d'interés per a què qualsevol visitant puga conéixer amb tot tipus de detall, totes les dades de la transparència.

    Com un gest més d'aquest ferm compromís amb la millora els serveis municipals, l'Alqueria ha activat un nou servei de comunicació amb el ciutadà mitjançant la coneguda aplicació de missatgeria instantània anomenada "Whatsapp". El sistema d'enviaments de missatges es farà via "llistes de difusió", la qual cosa fa possible que l'usuari amb el simple gest de donar d'alta el telèfon del servei com a contacte o esborrant-lo de la seua agenda, puga decidir en cada moment si vol rebre o no les comunicacions oficials del seu ajuntament.

    El procediment per a sol·licitar l'alta és extremadament senzill, l'usuari afegeix a la seua llibreta de contactes el número del servei "673990190" com a "Whatsapp Alqueria" per exemple, i envia el missatge "ALTA", amb la qual cosa l'administrador del servei pot incloure'l a la llista de difusió corresponent. Si l'usuari més endavant decideix no rebre més informació via whatsapp, sols ha de donar de baixa el telèfon del servei de la seua agenda sense necessitat de fer cap acció més.

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris