Notícies

Post Image

Per Resolució d’Alcaldia num. 2024-0015 de  data 22 de gener de 2024 s’aprova la convocatòria i les bases reguladores del programa Plá d’ocupació social al municipi de L’Alqueria de la Contessa 2024.

La finalitat del programa és impulsar la creació de llocs de treball de persones en situació de desocupació i millorar la qualitat de vida d’aquests, centrant-se amb les dones alhora que es recuperen espais urbans deteriorats.

El Plá té com objectiu la creació de llocs de treball per a persones desocupades del municipi amb unes contractacions temporals de dones entre 2 i 4 mensualitats i una jornada de 30 hores setmanals.

Els llocs de treball a cobrir amb les contractacions dels candidats serán llocs de peó en general per a ser ocupats en treballs a l’aire lliure generalment. La seua funció es centrarà en la conservació del mobiliari urbá, dels parcs, del jardins i de l’enllumenat, també realitzaran xicotetes obres de manteniment d’edificis i equipamentes públics i de netetja de espais e infrastructures  publiques.

Inicialment s’ha dotat en el pressupot de despeses del 2024 de l’Ajuntament una partida anomenada Programa d’Ocupació Social per un import aproximat total de 10.000 € i que aquesta partida s’incremente de valor al comptar amb possibles ajudes externes.

Tota la documentació e informació està disponible a la página web del municipi: www.lalqueriadelacomtessa.es. Aquelles persones interessades tenen des de demà 24 de gener  fins al 9 de febrer per omplir el full d’autobaremació i la sol·licitud i presentar-la a l’ajuntament en horari d’atenció o mitjançant la web junt amb tota la documentació necessària.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris