Notícies

Post Image

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives resoldre la concessió d’ajudes econòmiques per valor d’12.830 euros l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa per a desenvolupar el Plà Corresponsables del Ministeri d’Igualtat i facilitar la conciliació personal i laboral de les famílies.

Aquestes ajudes  s’han destinat a subvencionar durante l’exercise 2023 el desenvolupament de serveis i actuacions que contribuïsquen a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral d’acord amb les necessitats laborals de la zona en la qual es desenvolupen, i garantir així les cures com un dret.

Aquests serveis han consistit en l’habilitació de serveis d’atenció i cura professional de qualitat de xiquetes, xiquets i joves d’un màxim de setze anys que es puguen prestar en dependències públiques habilitades convenientment (escoles, centres municipals, biblioteques i poliesportius, entre altres).

En concret, l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa va desenvolupar l’Escola de Falles, l’Escola d’Estiu i l’Escola de Pasqua de l’any 2023.

En total aquestes activitats van tindre un cost de 27.353,80 € dels quals 12.870 € van ser aportats per aquestes ajudes.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris