Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha programat un taller literari per a adults, dut a terme per Almudena Francés, el 10 de maig a les 17:30h al Centre Social.

El taller es diu "Café tocat de lletres" i consisteix en parar, escoltar i contar històries en un espai acollidor amb olor a cafè i llibres.

Almudena comença contant contes de tradició oral i algun literari, que ha recollit a altres persones. La gent es sent interpel·lada per les situacions que es conten i tirant de la memòria conten les seues pròpies vivències o succeïts. 

“En aquest taller ens interessen les històries menudes, les que han passat en l'àmbit més domèstic i reproductiu. Aquelles que no s'han contat per no ser importants, per no ser dignes del diari. Amb totes elles fem la nostra història. Darrere d'un conte un altre i, com si li férem glopets a un café, anirem assaborint històries que ens poden semblar properes, algunes vegades, i llunyanes altres, però que sempre ens faran pensar i ens animaran a llegir un llibre.” ha afirmat Almudena Francés.


Cartell "Café tocat de lletres"

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris