Notícies

Post Image

L’Alqueria de la Comtessa ha encarregat instal·lar i monitoritzar sensors en els quadres d’enllumenament públic del municipi amb l’ajuda de la subvenció de la Diputació de València de 20.000 €.

L’empresa encarregada del projecte Smart Cities ha sigut Valdonaire Soluciones Tecnicas S.L per un import de 25.658,05 € (IVA inclòs). Aquesta empresa ha posat 4 sensors als carrers: C/Poliesportiu, C/Mare de Deu del Carme-C/Sant Antoni, C/Nou i C/Camí Moli. I com a millores, l’empresa ha aportat 2 sensors més als carrers: C/Sant Jaume i C/Ponent.

S’han instal·lat sensors de quadres elèctrics, amb un objectiu clar: estalvi energètic i de costos gràcies al coneixement de les dades obtingudes i de les accions correctives que es poden prendre.

La mesura de cada línia d’enllumenat permetrà detectar problemes en cada zona i amb això poder avisar les brigades o personal responsable per actuar de forma ràpida i precisa. Aportant solucions fins i tot abans de possibles queixes veïnals. També permetrà detectar connexions fraudulentes a l’enllumenat públic.

L’alcalde Voro Femenía ha afirmat que  “amb aquests ajuts farem possible que l’ajuntament tinga noves línies de treball, que ens situaran a l'avantguarda tecnològica”.Sensor Smart Cities en el polígon

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris