Notícies

Post Image

Aquest cap de setmana, Estela Ruiz Pellicer ha estat coronada Regina de les Festes Locals 2022 de l’Alqueria de la Comtessa, que se celebren a finals del mes de juny i principis de juliol.

L’elecció de la Regina, que es du a terme a través d’un sorteig, es va realitzar el passat dissabte, 26 de febrer, en el sopar que va reunir els festers i festeres, els familiars, veïns i veïnes del municipi, així com representants del govern local.

Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa va donar l’enhorabona a Estela, així com a la resta de festers i festeres. “Tot el veïnat de l’Alqueria confiem amb vosaltres, i estem segurs que ens representareu de la millor manera possible. A més, esperem que gaudiu cada moment amb intensitat, perquè aquest serà un any molt especial per a vosaltres. Enhorabona a totes i tots i moltes gràcies. Hui comença el compte enrere de les Festes de l’Alqueria”, va afegir.   

L’Ajuntament també ha volgut donar l’enhorabona als presidents de les comissions de festes: Amparo Angel, presidenta del Crist de l’empar 2022; Lorena Vega Negre, presidenta de l’Aurora; i Emilio Ciges Alvarado, president dels Lluïsos.Estela Ruiz Pellicer, Regina de les Festes Locals 2022,  amb l'alcalde Voro FemeniaFesters amb representants del govern local de l’Alqueria de la Comtessa

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris