Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut una subvenció de l’Institut Valencia de Competitivitat Empresarial (IVACE) de 90.958,58 euros per a millorar el polígon Hort de Lloret.

Els objectius del projecte són: instal·lar diverses zones d’aparcament o estacionament de bicicletes i patinets; creació d’una pàgina web amb informació del polígon industrial, accessible des d’internet e independent de la web del Ajuntament, encara que enllaçada des d’aquesta; adaptació de la senyalística per afavorir l’accessibilitat a l’àrea i a les empreses implantades en la mateixa de persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial; millora del sanejament separatiu de les aigües residuals amb la construcció d’un col·lector de recollida de pluvials en la zona del carrer Camí Vell d’Oliva; condicionament del edifici que disposa l’Ajuntament en el polígon industrial carrer Camí Vell d’Oliva per habilitar-lo com una part de centre polivalent amb espais per a reunions, formació i serveis i material d’oficina o addicionals de les empreses del polígon. 

La data d’inici del projecte està prevista per a setembre, per tal de finalitzar-lo a finals d’any. “Aquest projecte segueix en la línia en la que estem de millorar el nostre poble, en aquest cas oferint nous serveis que facin la vida més fàcil a tots els visitants del polígon. Agraïm l’ajuda de IVACE per a poder fer aquest projecte. Tal i com vam anunciar a principis d’any aquesta institució també ha possibilitat la millora del polígon amb la renovació de l’enllumenat, la instal·lació d’hidratants d’incendis i la col·locació de càmeres de seguretat” ha afirmat Voro Femenía, alcalde del municipi.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris