Notícies

Post Image

La Diputació de València ha entregat este dilluns els premis a les 13 guardonades en la tercera edició de ‘Fem que les dones compten’.

Una iniciativa organitzada per la Federació d’Associacions de Dones Rurals (FADEMUR) amb la col·laboració de la Diputació  i els ajuntaments, que són els que han proposat la candidatura al reconeixement de les seues pròpies veïnes.

Des de L'Alqueria de la Comtessa el nom triat és el de Maruja Olivares, una artista involucrada en el teixit cultural del poble, amb nombroses obres de brodats, pintura i escriptura que va arribar a compaginar amb la direcció d'una empresa de disseny de mobiliari al costat del seu marit.

L’acte ha tingut lloc a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència i ha comptat amb familiars de les premiades i representants dels ajuntaments, com l’alcalde del municipi, Voro Femenía.  

Entre les dones guardonades hi ha empresàries, científiques, investigadores, farmacèutiques, escriptores, pintores, cantants, professores.

Les 13 premiades han recollit la seua placa i protagonitzaran la guia que elabora cada any l'àrea d'Igualtat de la Diputació de València.

La vicepresidenta Natàlia Enguix, encarregada del lliurament dels premis, ha destacat “Les trajectòries de dones fetes a si mateixes en disciplines tan diferents com la ciència, la literatura, la música o el món empresarialPerò que tenen en comú la lluita per la Igualtat i amb l’ implicació social en les seues comunitats.

 

Personas posando por un foto  Descripción generada automáticamente
Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris