Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha creat una nova placeta amb l’ajuda de la subvenció de la Diputació de València en el Plan d’Inversions per a l’any 2020-2021. Aquest projecte ha permès una sèrie de millores per a millorar infraestructures, modernitzar la localitat i millorar la seguretat.

Cada ajuntament de menys de 50.000 habitants va disposar de més recursos econòmics per millorar el seu municipi, i van ser els alcaldes i alcaldesses, juntament amb les corporacions locals, els que van decidir quines eren les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

Una de les mesures que va a realitzar-se és aquesta nova placeta al carrer Màrtirs amb aquestes actuacions: alçar la vorera i vorades existents; picar l’asfalt existent; pavimentar la plaça; col·locar la nova vorera; instal·lar embornals i dos fanals; col·locar  testos; instal·lar  un hidratant d’incendis; i col·locar fita guarda voreres, bancs de fusta i papereres.

El projecte l’ha dut a terme Construcciones Noecar S.L. i l’import final de l’obra ha estat de 29.645 euros.

“L’objectiu de la nova placeta és tindre un espai accessible i millorar la infraestructura de l’Alqueria de la Comtessa, en definitiva, un nou punt de reunió per als veïns i visitants del poble del qual podran gaudir. A més, amb l’hidratant d’incendis augmentem la seguretat del municipi” ha al·legat l’alcalde del municipi, Voro Femenia.  

  

Foto abans de l'obra

 


Foto durant l'obra

 


Final de l'obra


 


Foto amb el cartell de l'obra

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris