Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut una ajuda de 9.085,81€ euros per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica y Transició Ecológica. Estes ajudes van destinades  a la implantació de noves recollides separades, especialmente bioresidus i millora dels existents, finançades pel Pla de recuperació, transformació i resiliència. 

En el cas de l’Alqueria de la Comtessa, es contemplen poal domèstics de bioresidus, borses compostables d’ús domèstic (norma UNE-EN 13432), nous contenidors a la via pública i biotrituradores. L’estratègia Reacciona s’impulsa des de l'àrea de medi ambient de la Diputació de València, una convocatòria per ajudar econòmicament als municipis valencians en la mitigació i adaptació al canvi climàtic que compleixen els requisits establerts en l’OGS de la Diputació de València.

D’altra banda, la Diputació Provincial de València, ha atorgat una subvenció per import de 30.000€ per a la implantació de plans locals de gestió de residus domèstics i assimilables dins del Pla Reacciona 2022 (FaseII). Les actuacions estan emmarcades dins del Pla de Gestió de Residus Locals de l’Alqueria de la Comtessa, i contemplen el compostatge domèstic i comunitari, la recollida o gestió separada de les deixalles orgàniques, l'aprofitament energètic dels biorresidus, la reducció de residus, la reutilització dels productes o l'allargament de la seua vida útil, l'arreplegada porta a porta i la implantació de sistemes d'identificació d'usuaris per a aplicar polítiques econòmiques i fiscals a la ciutadania, la sensibilització i l'educació ambiental.

L’estratègia Reacciona s’impulsa des de l'àrea de medi ambient de la Diputació de València, per ajudar econòmicament als municipis valencians en la mitigació i adaptació al canvi climàtic que compleixen els requisits establerts en l’OGS de la Diputació de València.

Tal i com especifiquen les bases de ambdues subvencions, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, mitjançant el departament de comunicació, comunica la concessió de les ajudes a la pàgina web del consistori municipal.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris