Notícies

Post Image

Davant la necessitat de fer treballs de neteja i desbrossament en la zona de la Font de la Quaresma de L'Alqueria de la Comtessa, la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha concedit una subvenció directa per a què l'Ajuntament de L'Alqueria de la Comtessa faça aquests treballs dins del Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals a través del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d'incendis Forestals i de Gestió Forestal.

Aquest fons va ser creat amb la finalitat d'ajudar als ajuntaments a finançar les actuacions de prevenció d'incendis forestals i de gestió forestal.
Aquesta subvenció de 4.854.38 euros està destinada a realitzar actuacions per a la prevenció d'incendis forestals en la zona de la Font de la Quaresma, paratge de gran interés en el municipi.

En concret, es realitzaran labors de manteniment i conservació d'àreas tallafocs en aquesta zona recreativa i als voltants. Es faràn tasques de desbrossament parcial del matoll per a evitar l'expansió d'un possible foc, sempre conservant-se els arbres més ben conformats i realitzant la poda en aquells que siga necessari.

L'execució d'aquests treballs es realitzarà abans del 10 d'octubre de 2023 segons s'ha acordat amb l'empresa Intel·ligència Climàtica, adjudicatària d'aquests treballs.

L'enclavament de la Font de la Quaresma és una àrea recreativa molt important per a la població la qual disposa de taules i un porxo de fusta, “i per tant perquè es puga continuar gaudint amb total seguretat resulta de gran interés realitzar les actuacions pertinents per a previndre els incendis forestals” destaca Voro Femenia, Alcalde de L'Alqueria de la Comtessa.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris