Notícies

Post Image

L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa posa en marxa la seua participació en l'aplicació gratuïta Inventrip mitjançant la qual promocionarà tots els seus recursos turístics i tots els seus esdeveniments d'importància per a incentivar el turisme de la localitat.

Aquesta participació està subvencionada per la Diputació de València amb 13.100€ dels 16.377€ als quals ascendeix el cost total i amb ella aquesta localitat s'integrarà en la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents.

El projecte consisteix en l’instal·lació de 15 aparells que funcionen com una antena al llarg de tot el territori la funció del qual és enviar alertes als mòbils que tinguen l'aplicació instal·lada mitjançant les quals s'informarà “sobre que pots veure prop d'on et trobes, que menjar o que paratges visitar”.

En una primera fase, es donaran a conèixer mes de 20 edificis i espais importants com l'Eco Oci, la Fonteta de la Quaresma o l'Ermita dels Sants de Pedra, juntament amb les seues dues rutes més característiques: la ruta de la Fonteta de la Quaresma i la ruta del Rabat.

També es procedirà al repartiment de targetes NFC, les quals disposen d'una tecnologia mitjançant la qual es transmetrà tota l’informació turística actualitzada al mòbil sol amb aproximació.

En una segona fase, també es registraran tots els esdeveniments i activitats que es realitzen en la població, a més d'incloure la geolocalització de tots els establiments i indústries del municipi per a fomentar la seua activitat.

A més de l'aplicació, aquest projecte disposarà també d'una versió web on oferirà tota aquesta informació.
També cal destacar que una altra dels seus avantatges és que tota aquesta informació turística serà accessible en diferents idiomes.

“En definitiva, aquesta app permet planificar i compartir els viatges, ajudant els visitants a descobrir el municipi i per tant es convertirà en una gran eina per a fomentar el territori”, assenyala Voro Femenía, alcalde del municipi.

 

 

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris