Notícies

Post Image

L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa prepara ja la posada en marxa del seu “Pla local de gestió de residus domèstics i assimilables”. Per a aquest project se li han concedit ajudes tant per part de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València com per part de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica  de la Generalitat Valenciana.

Concretament, la Diputació ajudarà al municipi amb 30.000 euros, de la línia de subvenció provinent de la seua estratègia REACCIONA la fi de la qual és ajudar al fet que es realitzen actuacions relacionades amb l'energia, la mobilitat sostenible, la gestió de residus i el cicle integral de l'aigua.

Per part seua, la Generalitat Valenciana aportarà 9.085,81euros a aquest projecte dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que s'està desenvolupant per a l’implantació de noves recollides separades, especialment de bioresidus i millora dels existents.

Per a la seua posada en marxa s'han adquirit poals marrons de 10 litres i rotllos de bosses compostables que seran repartits entre la població i també contenidors de 240 i 740 litres que seran situats en diferents llocs estratègics de la població a més d'una trituradora.

Per a completar aquesta fase del pla també es realitzaran xarrades informatives entre els diferents col·lectius del municipi per a concienciar-los de la importància que té que tothom participe d'una manera activa per a aconseguir l'èxit d'aquest pla i així reduir els residus i poder donar-los una segona vida.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris