Notícies

Post Image

Aquesta setmana, concretament el dimarts 9 d’agost, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa va organitzar una eixida a Aquopolis per a que residents i gent de pobles veïns pogueren passar tots junts un dia al parc aquàtic de Cullera.

Per apuntar-se hi havia que anar a l’Ajuntament del 14 al 29 de juliol en horari d’atenció i pagar una entrada general de 20€ o de 15€ si es volia inscriure a un xiquet de menys de 1,40m o una persona major de 65 anys. A més, els menors de 9 anys havien d’anar acompanyats a l’eixida. Així doncs, 100 persones es van apuntar a aquesta excursió amb companyia de gent de l’Ajuntament que s’encarregava de que tot anés bé.

Per anar i tornar, des del consistori es van llogar quatre autobusos, dos per anar que eixien a les 10:00h des del carrer escoles i dos per tornar que aplegaven al poble a les 20:00h al mateix carrer.

“Sempre resulta una experiència beneficiosa ajuntar a la gent i fer comboi per fer alguna activitat. Amb aquesta calor que patim aquests dies tots desitjaven poder passar un dia amb amics i família en algun lloc refrescant. Aquesta eixida  forma part d’una sèrie d’activitats programades que hem organitzat durant aquest estiu” afirma la regidoria de cultura de l’Ajuntament del municipi.

 


Gent de l’Alqueria de la Comtessa i pobles veïns a Aquopolis


Gent de l’Alqueria de la Comtessa i pobles veïns a Aquopolis

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris