Notícies

Post Image

L'Ajuntament de la l'Alqueria de la Comtessa està executant en aquests dies el Pla Reacciona per a millorar el cicle integral de l'aigua del municipi.

Per això s'estan substituint els actuals comptadors domiciliaris per nous comptadors radioequipados que permetran la telelectura millorant amb això el servei ja que evitarà als usuaris les molèsties d'haver d'accedir als domicilis, eliminarà les estimacions per impossibilitat de lectures, disminuirà el nombre de reclamacions per errors de lectura i facilitarà la detecció de fugides i avaries.

Al seu torn, s'estan instal·lant fonts d'aigua microfiltrada en els immobles públics com l'Ajuntament, escoles, escoleta infantil, oficines del camp de futbol i la sala esportiva. La instal·lació d'aquestes fonts té com a objectiu promoure el consum d'aigua d'aixeta per a reduir l'ús d'aigua embotellada, permetent un control de l'aigua servida i contribuint a la reducció de residu plàstic i les emissions de CO₂.

Per a la realització d'aquestes accions, que estan tenint un cost total de 123.652,25 euros, l'Ajuntament compta amb la concessió d'una ajuda de 90.000 euros per part de la Diputació de València. En concret es tracta d'una ajuda del Servei de Medi Ambient recollida dins de la convocatòria Reacciona Fase III la qual té com a objectiu millorar el cicle integral de l'aigua.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris