Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa continua les reformes del consultori mèdic amb una segona fase.

En la primera fase, ja finalitzada, es van contractar els serveis de Biofor Energia S.L per un import de 113.740 euros amb l’ajuda d’una subvenció de 100.000 euros de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Concretament en esta fase es va redistribuir la planta baixa per augmentar la mida de les consultes i sala d'espera, així com ampliació de magatzem, per tal de complir amb la normativa en matèria d’accessibilitat. Per altra banda, la planta primera queda diàfana, eliminant el gran nombre de columnes i murs.

En la segona fase s’ha contractat a l’empresa Conreyser Rehabilitación de edificios S.L per un import de 108.779 euros i una ajuda de 111.024,74 euros de la Generalitat Valenciana.

En esta fase es pretén habilitar la primera planta, instal·lar el ascensor i ampliar el quart de la neteja, el qual comunica el consultori amb l’ajuntament.

“L’actuació és necessària per adequar aquest important edifici amb millores d’accessibilitat per donar el servei mèdic en les millors condicions. Aquestes obres tenen un benefici per a tots i totes.” ha assegurat Voro Femenia, alcalde del municipi.

Edificio en frente de una casa  Descripción generada automáticamente con confianza media

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris