Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques de 19,8 kW de potència nominal per al Poliesportiu Municipal, amb l’ajuda de la convocatòria Reacciona 2022. En aquest cas, el projecte és la instal·lació de plaques fotovoltaiques amb autoconsum, bateries i vessant l’excedent a la xarxa. L’import total de l’obra i la subvenció és de 25.438,68 euros.

L’estratègia Reacciona s’impulsa des de l'àrea de medi ambient de la Diputació de València, una convocatòria per ajudar econòmicament als municipis valencians (que compleixen els requisits establerts en l’OGS de la Diputació de València) en la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Esta ajuda representa un nou pas en matèria de sostenibilitat ja que permetrà l’autoconsum energètic d’aquests edificis. D’aquesta manera l’Alqueria de la Comtessa aposta per un model energètic més autosuficient, net i local. A banda d’aquest projecte, la localitat ha realitzat altres tres obres aquest mateix any amb el pla Reacciona per tal d’aconseguir millores mediambientals.

Segons l’alcalde Voro Femenia “aquest canvi consisteix, fonamentalment, a reduir el consum i alimentar-se de fonts renovables, i a banda contribueix poderosament a pal·liar els efectes del canvi climàtic i la contaminació global del planeta”.







 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris