Notícies

Post Image

Aquest dilluns, 17 d’octubre, gràcies a la iniciativa d’una veïna de l’Alqueria de la Comtessa i amb la col·laboració de l’Ajuntament s’han enviat 110kg de roba a Ucraïna. La previsió es que l’enviament arribe a Ucraïna el 24 d’octubre i el 26 arribe al seu destí.

Aquesta iniciativa va sorgir a partir de la recollida de roba que va tindre lloc el 6 de març, en la que es va arreplegar roba de xiquets i xiquetes de 0 a 17 anys, per a les mares acompanyants i també per a persones majors.

Les persones que van poder aportar alguna cosa van estar anant durant tot el matí al pavelló multiusos. El que es va poder recollir ha anat donant-se a aquelles persones que venien del país en guerra i que ho necessitaven. Mentre que l’enviament de roba que ha tingut lloc aquest mes, ha sigut una demanda especifica des d’Ucraïna. Aquest enviament s’ha pagat amb les bústies solidaries que es van posar en alguns esdeveniments de l’Alqueria de la Comtessa.

“Agraïm enormement la solidaritat del nostre poble, que ha aportat el que ha pogut per ajudar a Ucraïna, un país en guerra. Estem molt orgullosos dels bautxos, ja que ells han fet possible aquesta acció en la que s’ha ajudat a gent que ho necessitava. Destaquem el gran paper que ha tingut una de les veïnes del municipi que ha sigut qui ho ha coordinat tot” ha afirmat Voro Femenía, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris