Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa ha elaborat el I Pla de Responsabilitat Social mitjançant el qual es posaran en marxa accions de formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social gràcies a la subvenció de 2.600 € que la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana ha destinat per a aquesta fi.

“L’Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa, ha adquirit el compromís per a tractar d’aconseguir aquesta societat, i convida a tota la ciutadana a ser responsable amb l’entorn que els envolta, amb accions justes per a millorar la qualitat dels individus i aconseguir una societat més unida. Amb aquest compromís ha volgut elaborar el seu I Pla de Responsabilitat Social per a poder ser un municipi socialment responsable.” assenyalen fonts del consistori.

Per a la seua elaboració d'aquest Pla s'ha comptat amb l’opinió de la població en matèria de responsabilitat social, i per això és va realitzar una enquesta per Google forms en la que es varen preguntar diferents temes per a conèixer que espera la població d'aquest Pla.

El Pla de Responsabilitat Social tindrà una duració de quatre anys des d’octubre de 2023 fins a octubre de 2027, amb una sèrie de mesures i accions distribuïdes en els seues àrees d’actuació.

Entre aquestes actuacions es trobaran les destinades a donar a conèixer a la població que és l’Agenda 2030, sensibilitzar a la població infantil i jove sobre la responsabilitat social, la igualtat, no violència i la discriminació i fomentar la contractació de persones vulnerables o amb discapacitat entre moltes altres.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris