Notícies

Post Image

L'Alqueria de la Comtessa celebra l’octava cursa mascota running organitzada per SPAMA Safor amb la col·laboració de l’Ajuntament del poble. Una trobada lúdica entre els gossos i les persones amb l’objectiu de promocionar les adopcions d’animals de la protectora, donar-la a conèixer, organitzar un dia de trobada entre animals adoptats i els seus cuidadors, i recaptar fons.

L’esdeveniment que s’organitza des de 2013 tindrà lloc el diumenge, 16 d’octubre. El que fa especial esta cursa es que els participants han de  fer la carrera amb la seua mascota. A més, els voluntaris portaran gossos de l’alberg per a participar en la cursa.

L’eixida serà a les 11:00h des del camí Sants de la Pedra, on també està situada la meta. La carrera té un recorregut de 3,7 km per a corredors i 1,1 km per a caminants. Quan finalitzen hi haurà repartiment de premis locals als 3 primers classificats per sexe i l’exhibició d’ensinistrament caní a càrrec de Rytual-Kan.

SPAMA Safor aprofita aquest dia per promocionar els animals que tenen a les seues instal·lacions i aconseguir-los una família definitiva. Aquesta protectora té arreplegats 200 gats, 99 gossos, 3 ponis, 1 gallina i 1 agaporni.

El termini per a fer la inscripció des de la pàgina web www.crono4sports.es per un preu de 7 euros finalitza el 8 d’octubre. A partir del 9 fins al 15 d’octubre el preu serà de 8 euros. I el mateix dia els interessats es podran apuntar anant dos hores abans de l’inici de la prova pagant  10 euros. A més, els participants tenen l’opció d’agafar el dorsal solidari i no fer la carrera.

“Animem a tots i totes a participar en aquesta cursa en companyia de la seua mascota perquè és una experiència única i a més col·laborem en ajudar a la protectora d’animals SPAMA Safor, els quals realitzen una tasca encomiable” ha afirmat Àngela Melis, regidora d’esports de l’Ajuntament del municipi.

 


Cartell cursa mascota running a l’Alqueria de la Comtessa

 


Recorregut de la cursa

 

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris