Notícies

Post Image

El 3 de setembre el club de córrer C.A. Camallaes va organitzar la XIII Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa. Una cursa que s’engloba dins del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, i que compta amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi i la Diputació de València.

La volta va tindre un circuit semiurbà pràcticament pla (amb l’excepció de la pujada a l’eco-oci), la qual cosa la converteix en una competició apta per a tots els nivells.

Recorregut Volta a Peu a l'Alqueria de la Comtessa

La carrera de 7 km va començar a les 19:00h al carrer Joan Carles I, on també estava situada la meta. Als 4 km el corredors tenien avituallament, i en la meta hi havia aigua, orxata, granissat, meló, gelats i dolços. A més l’esdeveniment va comptar amb l’animació de la batukada Kum Kum Trà i dels dolçainers del poble.

800 adults i 120 xiquets es van apuntar a la volta. En la carrera d’adults el primer classificat masculí va ser Mark Tanner del club de córrer camallaes amb un temps de 00:22:24. I la primera posició femenina va ser per a Maria Isabel Ferrer Castell amb un temps de 00:25:21.

La guanyadora i  el guanyador de la Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa. Fotos de Vicent Utrilla i Crono4Sports

Els participants es van poder inscriure a través de la pàgina web www.crono4sports.es per un preu de 5 euros fins el 2 de setembre. No obstant això, el mateix dia de la prova també es van poder apuntar amb un preu de 7 euros, però no podien optar al trofeu.  A més, el dia 3 també va hi haure una cursa de menors gratuïta a les 17:30 (amb eixida i arribada a la plaça) per a tots els que s’havien inscrit a la pàgina web amb trofeus per als 3 primers classificats.

“La nostra cursa és allò que representa molt bé el que és el nostre club camallaes. Una bona organització i unió dels nostres i les nostres membres fan que el resultat siga positiu, i per supost la col·laboració de l'ajuntament i tots els voluntaris i treballadors que fan que tot siga possible” ha afirmat la presidenta del club de córrer C.A Camallaes.