Notícies

Post Image

Aquest dissabte, 4 de juny, l’Alqueria de la Comtessa celebra el Dia  Mundial del Medi Ambient amb activitats a l’aire lliure per a tota la família organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del municipi. El lloc i l’hora que s’ha elegit per a aquest esdeveniment ha sigut el parc de l’ermita dels Sants de la Pedra des de les 17:00h.

Els xiquets i les xiquetes del municipi podran gaudir del rocòdrom i la tirolina de l’empresa Tramuntana. Hi haurà: material individual i grupal homologat i conforme a exigències; 4 monitors; 1 tirolina i 1 rocòdrom; 1 red d’aventura; fotos de l’activitat; i seguretat. L’edat recomanada per a aquesta activitat és de 6 anys. A la mateixa hora es farà un taller de bosses aromàtiques portat a cap per l’empresa Entretés!

En finalitzar, aquelles persones que s’apunten tindran un berenar per a mares, pares i fills. Per a apuntar-se els interessats deuen anar a l’Ajuntament en horari d’atenció inscriure’s i pagar un euro per cada membre de la família.

“Animem a totes les famílies a vindre a celebrar aquesta vesprada a l’aire lliure amb natura, esport i  menjar” ha afirmat Ana López, regidora de Cultura.

 


 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris