Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha aprovat un pla d’ocupació social dirigit a dones amb el que es pretén promoure la inserció sociolaboral amb perspectiva de gènere i prevenir l'exclusió social, millorant les habilitats personals i professionals de les beneficiàries, i així millorar la seua qualitat de vida.

El 5 de desembre de 2022, en sessió ordinària, la junta de govern local del ajuntament va ratificar l’aprovació d’aquest programa d’ocupació per al 2023, i la seua proposta de convocatòria i les seues bases reguladores.

Els llocs de treball a cobrir amb les contractacions de les candidates seran llocs de peó en general per a fer tasques de manteniment en el municipi. I la contractació tindrà una durada d’entre dos i quatre mensualitats a raó de 30 hores setmanals i el salari brut a percebre es correspondrà amb el salari mínim interprofessional vigent.

Els interessats podran inscriure’s des del 7 de desembre fins al 21 de desembre del 2022 i tenen tota la documentació e informació en la pàgina web del poble www.l’alqueriadelacomtessa.es.  Les sol·licituds es podran presentar en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament en horari de 10:30h a 14h, de dilluns a divendres, junt amb tota la documentació necessària

“La finalitat d’este programa d’ocupació social és impulsar la creació de llocs de treball de persones en situació de desocupació i millorar la seua qualitat de vida, especialment les dones, ja que tenen més dificultats d’integració laboral i social” ha afirmat l’alcalde, Voro Femenia.

 

Veure tota la documentació del Pla d'Ocupació 2023

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris