Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha aprovat un Pla d’Actuació Municipal enfront del risc sísmic i la revisió del Pla Territorial Municipal front a emergències. Es finançarà gràcies a la subvenció concedida per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, entitat dependent de la Generalitat Valenciana. Aquesta institució ha atorgat 5000 euros per a redactar el PAM i 1000 euros per a la revisió del PTM.

Inteligencia Climática S.L ha sigut l’empresa adjudicada per a elaborar aquests documents, que permetran al municipi organitzar els recursos propis i aquells que es pugen mobilitzar d’altres administracions en cas de patir alguna emergència i establir els procediments a seguir per a minimitzar els possibles danys. Tenen com a objectiu la màxima protecció per a les persones, el medi ambient i els bens, que puguen resultar afectats en qualsevol situació d’emergència, establint per tant una estructura d’organització jeràrquica i funcional de mitjans i recursos, tant públics com privats en el municipi, per fer front a situacions de risc o emergència greu.

És obligatori tindre aquests plans, ja que el municipi es troba en un lloc amb risc sísmic en el mapa. “Cal estar preparats per reaccionar ràpid i millor a les decisions que cal prendre en cas de que es produïsca alguna emergència que pose en risc la seguretat dels residents al municipi” ha dit l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenía.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris