Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut l’ajuda, convocada des de l’àrea de Modernització i Informàtica de la Diputació de València, per a la renovació i modernització de material informàtic. Es tracta de 4 ordinadors, 5 càmeres web, 4 lectors de targeta criptogràfica Mini Lector+ EVO i 1 escàner Kodak Alaris S2050, el màxim que correspon al municipi pel nombre d’habitants (1476 habitants en el moment de l’adjudicació). L’import de la subvenció és de 3063,44 €.

L’AJUNTAMENT DE L’ALQUERIA DE LA COMTESSA REP DISPOSITIUS INFORMÀTICS SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ

En els pròxims dies s’instal·laran en els departaments corresponents per a millorar les tasques fonamentals que realitzen cada dia els treballadors i treballadores.

Cal recordar que aquesta subvenció dota  d’ordinadors portàtils i altres equipaments a les entitats locals, en funció de la seua població, amb l’objectiu d’avançar en la implantació de l’administració electrònica. És voluntat de la Diputació continuar i ampliar l'assistència i la cooperació que s'ofereix en matèria de tecnologies de la informació, proporcionant nou equipament informàtic que ajude a renovar i complementar al ja existent, contribuint així a una millora dels serveis que es venen prestant.

L’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia, es mostrava agraït amb aquesta nova aportació perquè “amb aquesta ajuda s’aconseguirà actualitzar i modernitzar l’equip informàtic del consistori. També podrem millorar i agilitzar tots els processos administratius i facilitar-ne l'adaptació a circumstàncies sobrevingudes com la que vam viure el passat any pel COVID-19. Gràcies a aquesta subvenció podrem seguir millorant els equips amb els quals treballen els tècnics municipals i així optimitzar el servei que es dona a la ciutadania.”

L’AJUNTAMENT DE L’ALQUERIA DE LA COMTESSA REP DISPOSITIUS INFORMÀTICS SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ

Part de l’equip informàtic rebut a l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris