Notícies

Post Image

En desembre de 2021 l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha dut a terme una sèrie de contractacions a través dels programes EMPUJU, EMDONA i ECOVID.

Per l’EMPUJU han entrat dos persones per a treballar durant un any, concretament, un periodista i un peó. Amb aquest programa es pretén contractar menors de 30 anys en entitats locals de la Comunitat Valenciana. La subvenció que ha rebut l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa en aquest cas és de 51.325,23 €.

Mitjançant l’EMDONA han entrat altres dos persones per a estar sis mesos, concretament dos peons. Aquesta iniciativa té la finalitat de contractar dones aturades en col·laboració amb les Corporacions Locals. La subvenció que ha rebut l’ajuntament en aquest cas és de 34.000€.

Finalment, amb l’ECOVID han entrat tres persones per a treballar durant un any, concretament dos peons i una administrativa. L’objectiu és contractar aturats d’almenys 30 anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana. La subvenció en aquest cas és de 55.321,40€.

L'alcalde Voro Femenia afirma que “amb aquestes contractacions es dóna feina a gent que està aturada i molt necessitada en aquests temps on la pandèmia ha provocat estralls a molts sectors productius del nostre municipi”.

Així mateix, va mostrar la satisfacció que gràcies a la subvenció de la Generalitat València es puguin realitzar iniciatives públiques de plans d'ocupació per als veïns que estiguin en situació d'atur.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris