Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha dut a terme una sèrie de millores i dotacions de serveis al polígon industrial hort de Lloret amb l’ajuda de les subvencions de L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), una entitat de dret públic integrada al sector públic instrumental de la Generalitat.

Concretament s’ha renovat l’enllumenat públic mitjançant lluminàries LED, s’han instal·lat hidratants d’incendis i s’han col·locat càmeres de seguretat. La subvenció que ha rebut l’ajuntament per a aquestes millores és de 61.660,48 euros, i l’import final del projecte és de 74.586,29 euros.

En el cas de les lluminàries, amb les LED s’aconsegueix una millora de l’eficiència energètica, s’estalvia amb el mateix nivell d’il·luminació i tenen una millor fidelitat de color i uniformitat amb el que es guanya en seguretat, ja que davant de possibles actes vandàlics, es pot veure i controlar millor l'infractor.

Respecte els hidratants d’incendis són dispositius dissenyats per subministrar gran quantitat d’aigua en poc temps. Permeten la connexió de mànegues i equips de lluita contra incendis, així com omplir les cisternes d'aigua del cos de bombers.

L’objectiu de les càmeres CCTV de vídeo vigilància és augmentar la seguretat en aquest lloc ja que hi ha hagut robatoris de gasoil dels camions i vehicles aparcats en la zona. Aquestes càmeres estan situades en av. del País Valencià, av. de la Pedrera, c/ Llevant, c/ Camí Vell d’Oliva i c/ Pedregals.

Per a l’alcalde Voro Femenia “aquesta inversió permet la millora, modernització i dotació de infraestructures i serveis en el polígon de la nostra localitat. Mesures que sens dubte milloraran la qualitat i seguretat d’aquesta zona. Aspectes fonamentals per a la vida dels residents del poble”.

Càmera vídeo vigilància en carrer Pedregals

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris