Notícies

Post Image

Des de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa s’han organitzat una sèrie d’activitats aquest estiu per tal de dinamitzar la socialització de la gent del poble.

  •   -  Per al 20 de juliol tindrà lloc la cloenda del consell de xiquets i xiquetes a les 17:00h al saló de plenaris de l’Ajuntament.
  •   -  Del 22 al 30 de juliol es celebrarà la setmana esportiva organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Esportiu Conde. Hi hauran tornejos per a diferents categories: ping pong, frontennis, futbol 7 i pàdel. Els interessats tenen fins el 20 de juliol per apuntar-se al poliesportiu i pagar 1,5€ en cas de ser socis o 3€ sinó ho són.
  •   -  El 23 de juliol i el 19 d’agost hi haurà cinema d’estiu gratuït a la Plaça a les 22:00h. El 23 amb la pel·lícula Ainbo la guerra del Amazonas i el 19 es podrà gaudir de A todo tren destino Asturias.
  •   -  Del 29 al 31 de juliol s’ha organitzat una acampada de dos dies fora de casa amb la temàtica de la pel·lícula Charlie y la fábrica de chocolate. El lloc de l’esdeveniment serà a l’ermita Sants de la Pedra. I podran anar tots els xiquets i xiquetes a partir de primer de primària per un preu de 40 euros cadascú.
  •   -  El 6 d’agost es podrà passar una nit a la piscina de forma gratuïta de 21:00h a 00:30h, amb la possibilitat d’anar al bar i sopar (els interessats tenen que contactar amb el chiringuito de la piscina). A més, els menors de 12 anys han d’anar acompanyats i es podrà prendre el bany.
  •   -  El 9 d’agost, s’ha planificat una eixida a Aquopolis (Cullera). L’eixida amb autobús serà a les 10:00h des de les escoles i l’arribada a les 20:00h al mateix lloc. Els interessats podran pagar una entrada general de 20 euros o una entrada reduïda de 15 euros per als xiquets i xiquetes que mesuren menys d’1,40m i per les persones majors de 65 anys. A més, els menors de 9 anys hauran d’anar acompanyats per un adult.
  •   -  El 27 d’agost, a les 22:00h es celebra el sopar que dona fi a l’estiu a l’Ermita Sants de la Pedra. Per apuntar-se cal pagar 5€ amb el que entra entrepà i beguda. Els interessats tenen del 8 al 24 d’agost per inscriure’s.

Tant per l’acampada com per l’eixida al parc aquàtic cal fer les inscripcions i el pagament en efectiu a l’Ajuntament en horari d’atenció. En les dos activitats les places són limitades i els interessats es podran inscriure a l’acampada fins el 22 de juliol i al parc fins el 29 de juliol.

“Aquestes activitats donen vida al municipi i fan que la gent isca de casa i ho passe bé aquest estiu. A la gent li agrada fer comboi i reunir-se per passar de la millor manera aquesta calor” ha afegit la regidora de cultura.

 


Cartell activitats d'estiu a l'Alqueria de la Comtessa


Programació activitats d’estiu a l’Alqueria de la Comtessa

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris