Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques de 12,5 kW de potència per a l’ajuntament i la Casa de la Cultura, amb l’ajuda de la convocatòria Reacciona 2020. En aquest cas, l’import del projecte és de 29.932,45 euros i la subvenció ha estat de 24.592,28 euros.

L’estratègia Reacciona s’impulsa des de l'àrea de medi ambient de la Diputació de València, una convocatòria per ajudar econòmicament als municipis valencians (que compleixen els requisits establerts en l’OGS de la Diputació de València) en la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Esta ajuda representa un nou pas en matèria de sostenibilitat ja que permetrà l’autoconsum energètic d’aquests edificis. D’aquesta manera l’Alqueria de la Comtessa aposta per un model energètic més autosuficient, net i local. A banda d’aquest projecte, la localitat ha realitzat altres tres obres aquest mateix any amb el pla Reacciona per tal d’aconseguir millores mediambientals.

Segons l’alcalde Voro Femenia “aquest canvi consisteix, fonamentalment, a reduir el consum i alimentar-se de fonts renovables, i a banda contribueix poderosament a pal·liar els efectes del canvi climàtic i la contaminació global del planeta”.


Plaques solars en l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa

 


Plaques solars de la Casa de la Cultura en l’Alqueria de la Comtessa

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris