Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa es suma al programa experimental per a la implementació d’una xarxa de serveis digitals d’orientació e inserció laboral en la comarca de la Safor. Projecte desenvolupat per l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la comarca de la Safor.

La ferramenta gratuïta que s’ha creat és “e-ORIENTA”, el qual mitjançant preguntes a l’usuari l’orienta en el que este buscant (formació, ocupació o empreniment). A més, permet oferir un servei permanent a través de la pàgina web, itineraris personalitzats amb un orientador virtual i connexió online i presencial (l’assistent virtual permet combinar la informació junt amb cites presencials per resoldre dubtes).

Aquest xat bot ja està disponible a la pàgina web de l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, a més d’un apartat en la mateixa pàgina on s’explica tot amb més detall amb un vídeo sobre els itineraris explicatius de “e-ORIENTA” i la presentació d’aquest projecte.

“L’objectiu és augmentar l’ocupació i aconseguir orientar a tota la gent que actualment està aturada i no sap bé què fer” ha afirmat Voro Femenia, alcalde del municipi de l’Alqueria de la Comtessa.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris