Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa va aprovar el 8 d’agost les bases i la convocatòria de les ajudes municipals per als estudiants que han cursat estudis en l’escola de música de l’Alqueria de la Comtessa durant el curs 2021-2022.

A través de fons propis, el consistori llança aquesta ajuda amb l’objectiu de promoure i estimular el desenvolupament de l’activitat musical mitjançant la matriculació i estudi en l’escola de música del municipi.

Els interessats en obtindre aquesta subvenció han de presentar les sol·licituds acompanyades de la documentació requerida de manera presencial en l’Ajuntament o de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica del consistori. Concretament s’ha d’entregar la sol·licitud, el document acreditatiu de la identitat de l’interessat i la fitxa de manteniment de tercers.

El termini de presentació de la documentació finalitza el 19 de setembre. A més, també es poden trobar publicades les bases i els requisits a la pàgina web i la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

La dotació pressupostaria màxima destinada a esta convocatòria serà de 3600€, dividida de la següent manera: 1520€ per a les classes de solfeig més classes d’instrument (95 euros per alumne), 1400€ per a solfeig (70€ per alumne), i 680€ per a les classes d’instrument (40€ per alumne).

“Amb aquestes ajudes, des de l’Ajuntament, volem fomentar l’estudi de la cultura musical i ajudar a tots els estudiants amb les despeses econòmiques” ha afirmat Voro Femenía, alcalde del municipi.


Cartell ajudes municipals escola de música

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris