Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha contractat a dues persones per a dur a terme obres i servicis d’interès general i social al municipi, mitjançant el programa EMCORP. Concretament ha comptat amb una subvenció de 19.959,73 € de LABORA, finançada amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). Les persones participants en aquest programes van ser seleccionades seguint les instruccions de l'Ordre de LABORA del programa esmentat.

L’EMCORP son programes de subvencions d’iniciativa social destinats a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys, en col·laboració amb les Corporacions Locals, durant 6 mesos.

L'alcalde Voro Femenia afirma que "amb aquest programa, subvencionat per LABORA, es possibilita que les persones participants incrementen la seva experiència professional i amb ella la seva ocupabilitat, alhora que aquest personal presta un servei d'interès general per a la ciutadania a diferents àrees i instal·lacions municipals"

Així mateix, va mostrar la satisfacció que gràcies a la subvenció de la Generalitat València es puguen realitzar iniciatives públiques de plans d'ocupació per als veïns que estiguen en situació d'atur.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris