Notícies

Post Image

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, amb la col·laboració del Club Esportiu Conde, s’ha organitzat la Setmana Esportiva 2022, que es celebra des del divendres 22 fins el dissabte 30.

Durant aquesta setmana hi hauran tornejos per a diferents categories: ping pong, frontennis, futbol 7 i pàdel. En aquestes competicions hi hauran trofeus per als 3 primers classificats. Així mateix, a partir del 21 de juliol es podran saber els  horaris de les partides categoria junior i sènior.

Les persones interessades a participar poden obtindré més informació o fer la inscripció al poliesportiu del municipi fins el 20 de juliol. El preu per als socis del poliesportiu municipal és de 1,5€ i per als no associats de 3€.

“Anime a tots i totes a participar en este tipus d’activitats. Es tracta d’esdeveniments que fomenten l’esport i el treball en equip, i per tant, remarquem la seua importància per millorar la salut i a més augmentar la socialització de les persones” ha afegit la regidora d’esports.


Cartell Setmana Esportiva l’Alqueria de la Comtessa

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris