Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha aprovat un pla d’ocupació social amb el que es pretén promoure la inserció sociolaboral amb perspectiva de gènere i prevenir l'exclusió social, millorant les habilitats personals i professionals dels i les beneficiàries, i així millorar la seua qualitat de vida.

El 14 de febrer de 2022, en sessió ordinària, la junta de govern local del ajuntament va ratificar l’aprovació d’aquest programa d’ocupació per al 2022, i la seua proposta de convocatòria i les seues bases reguladores.

Els llocs de treball a cobrir amb les contractacions dels candidats seran llocs de peó en general per a ser ocupats en treballs a l'aire lliure generalment, relacionats amb la fase del projecte municipal d'inversió que es vagen aprovant per l'òrgan tècnic competent. I la contractació serà entre dos i quatre mensualitats a raó de 30 hores setmanals.

Els interessats podran inscriure’s des del 18 de febrer fins al 11 de març del 2022 i tenen tota la documentació e informació en la pàgina web del poble.  Les sol·licituds es podran presentar en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament en horari de 10:30h a 14h, de dilluns a divendres, junt amb tota la documentació necessària

Tal com informa l’alcalde del municipi, Voro Femenía, la finalitat del programa és impulsar la creació de llocs de treball per a persones en situació de desocupació al municipi.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris