Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa per tal d’incentivar el turisme al seu municipi ha participat en l’aplicació Inventrip aportant informació dels seus recursos turístics i creant una secció de turisme en la seua pàgina web.

Per una banda, amb l’aplicació gratuïta Inventrip els visitants al poble podran trobar informació e imatges dels llocs destacats del municipi com l’eco oci, la fonteta de la quaresma o l’ermita sants de la pedra, entre altres.

L’app compta també amb una versió web, que ofereix els gairebé 60 elements i enclavaments naturals de la Safor per anar informant el turista segons recorri els diferents pobles. “Aniran saltant alertes del que pots veure a prop d'on et trobes, què menjar o quins paratges visitar” han afirmat els creadors de les iniciatives a la presentació d’Inventrip, on van estar Assumpta Domínguez, Voro Femenía i Juan Espinosa.


Els  impulsors de la plataforma amb Assumpta Domínguez, Juan Espinosa i Voro Femenía.

“Aquesta app permet inventar, planificar i compartir els viatges, per tant, pot convertir-se en una gran ferramenta per tal de descobrir i fomentar el territori” ha dit Voro Femenía, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

Per altra banda, la nova secció de turisme de la pàgina web de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa permet tindre informació de les dos rutes que té el municipi: la ruta de la fonteta de la quaresma i la ruta del Rabat. Concretament en aquest apartat hi ha indicacions, imatges i es pot descarregar un mapa on figuren les dos rutes i els llocs destacats. Els interessats poden trobar tota la informació a la secció “el poble” en la pàgina web, en la subsecció de “turisme”.

Aquestes rutes es van configurar de tal manera que el turista puga elegir entre una ruta més curta, la del Rabat o una més llarga, la de la Fonteta la Quaresma. Encara que, les dos són rutes amb les que es pot gaudir amb tota la família, ja que no requereixen d’un gran esforç i en les dos es veuen llocs interessants.

“Sempre és un bon moment per conèixer millor el municipi, i més encara ara que s’acosten les tradicionals festes patronals, a les que convidem a tots i totes” ha afegit Voro Femenía.


Cartell promoció turística a l'Alqueria de la Comtessa

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris