Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa rebrà 405.677 euros de la Diputació de València en el marc del Pla d’Inversions 2022-2023.

La Diputació de València va presentar el dilluns 11 d’abril davant de més de 200 alcaldes i alcaldesses de la província, la proposta del Pla d’Inversions per a aquest any i el pròxim.  En concret, la comarca de la Safor rebrà 14.249.238 euros de la Diputació de València.

La principal novetat del pla biennal és la possibilitat de que els tècnics locals puguin donar el vist i plau als projectes, i així agilitzar la tramitació i posterior execució de les obres.

L’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa Voro Femenía que ha assistit al acte de presentació ha afirmat que “Agraïm el treball de la Diputació de València i la seua aposta per l'autonomia municipal. Aquesta dotació econòmica servirà per a continuar millorant el municipi, ampliant les inversions, renovant els serveis i ampliant les infraestructures.”Alcaldes i regidors dels municipis de la Safor amb el president i el vicepresident de la Diputació, a la Marina de València.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris