Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat una sèrie d’activitats per a celebrar el mes del llibre.

La programació comença aquest dissabte amb un mercadet de llibres i un taller Punt de llibre de 10:30 a 13:30 a la Plaça Major. Per tal de fomentar l’adquisició de llibres la Regidoria de Cultura subvencionarà la compra d’un llibre per a l’alumnat matriculat al C.P. Sant Pere Apòstol i l’escola infantil El Bressol dels Menuts.  Aquest mateix dia, a les 20:15, en el Parc Oest hi haurà el tercer recital poètic amb “versos llunàtics a boqueta de nit” per part dels alumnes del poble acompanyada per una peça musical a càrrec de familiars.

El divendres 22 els residents del poble tindran cinefòrum a les 17:30h al Centre Social. Aquest dia els més menuts podran gaudir d’una nit a la biblioteca, des de les 19:00h del divendres fins les 10:00h del dissabte 23 d’abril. Tots els interessats, xiquets i xiquetes amb una edat compresa entre els cursos de primària de tercer a sisè poden inscriure’s a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic fins esgotar places (les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció). El preu de l’activitat són 15 euros per xiquet i l’ajuntament ha recordat que es deu dur: sac de dormir, llanterna, bossa d’higiene personal (raspall de dents, tovallola, dentífric...), sopar d’entrepà i pijama.

Finalment el divendres 28 hi haurà un taller literari d’adults a les 17:30h al Centre Social.

L’Ajuntament recorda que totes aquestes activitats s’han de dur a terme seguint com sempre les mesures COVID-19 sanitàries recomanades per la conselleria de sanitat. També s’ha informat de la possibilitat de col·laborar en la recaptació de fons per als refugiats d’Ucraïna amb una vidriola groga i blava que hi haurà aquest dissabte.

Ana López, regidora en Cultura ha afirmat que “la finalitat d’aquestes activitats és acostar el món de la lectura al veïnat del nostre poble”.

 


Cartel programació mes del llibre en l'Alqueria de la Comtessa

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris