Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa per el mes de la igualtat ha organitzat 3 dies amb activitats en homenatge a la dona.

El divendres 4 de març hi va haver cinefòrum amb la pel·lícula “Una cuestión de género” al Centre Social a les 17:30h.

El diumenge 6 de març es va anular la volta a peu que estava organitzada, degut al mal temps que va fer. Però el municipi sí que va tindre un esmorzar popular i un taller infantil al pavelló del poliesportiu. Aquest dia també hi va haver un concert de música a càrrec de la banda de música Unió Musical S.T Cecília en homenatge a la dona a les 12:00 h a la Casa de la Cultura.

Finalment, el 8 de març, el Dia de la Dona es va organitzar un dinar per a totes les dones del poble al Centre Social, a les 13:30 h. Les interessades en assistir van pagar 2 euros en l’ajuntament. I sobre 80 dones van acudir a la cita.
A banda es van posar globus morats i cartells amb frases en dos dels edificis principals del municipi: l’ajuntament i la Casa de la Cultura. En el primer posava: “No és no. I si no dic que sí també és no” i “Lluitant canviem el món”. I en el segon edifici es podia llegir: “Mare, de major vull ser lliure”.

“Aquests actes aconsegueixen fer homenatge a la dona, i recorden el recorregut que ens quedà per fer per tindre una igualtat real i efectiva entre dones i homes” ha dit Ana López, regidora en Igualtat.


Taller infantil


Esmorzar al pavelló del poliesportiu


Concert de música de la Unió Musical S.T Cecília

 


Dinar per a totes les dones del poble


Cartell en la Casa de la Cultura

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris