Notícies

Post Image

Aquest any Divalterra, empresa pública de la Diputació de València ha tornat a netejar la Fonteta de la Quaresma de l’Alqueria de la Comtessa per a preparar-la per a Pasqua.

Es pot arribar a aquest lloc amb un ascens còmode per un senda ben cuidada que ens permet assaborir panoràmiques de diferents camps de tarongers enfront la mar, a molt poca distància de la població. L'ecosistema muntanyós descendeix i es fon amb els camps de tarongers a través de senzills pastius. La Fonteta de la Quaresma és un lloc on tradicionalment en Pasqua ha anat gent del poble i dels municipis veïns a berenar i a gaudir d’aquest espai natural amb taules i un porxo de fusta.

Respecte l’empresa encarregada de la neteja d’aquest lloc, Divalterra treballa al servici dels ajuntaments de la província de València amb l'objectiu de millorar les seues infraestructures, augmentant així la qualitat de vida dels ciutadans valencians i dinamitzant les economies locals.

L’ajuntament agraeix la tasca d’aquesta empresa que permet tindre net i preparat aquest espai que és tan utilitzat durant aquests mesos.


Fonteta de la Quaresma


Vistes des de la Fonteta de la Quaresma

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris