Notícies

Post Image

L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa, ha realitzat obres per a millorar les condicions del camí la Pedrera amb l’ajuda de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.
 
El camí objecte d'aquesta actuació pertany a la xarxa de camins agrícoles municipals, amb trams on la capa d'asfalt està en males condicions com conseqüència del pas del temps i pluges, que han erosionat el ferm, produint sots i esquerdes que es van agreujant.

L’empresa que ha dut a terme l’obra ha sigut Pavasal Empresa Constructora S.A. i l'actuació ha consistit bàsicament en: el condicionament del paviment asfàltic i reposició en els trams més deteriorats; neteja i esbrossada en cunetes; i en tornar a asfaltar el camí. L’import final del projecte ha estat de 17.893,55 euros i la subvenció ha sigut de 14.314,84 euros.

“Aquesta renovació és important perquè al nostre poble una activitat principal és l’agricultura, i necessitem tindre els camins rurals en bones condicions per a permetre donar servei i accessibilitat als treballs agrícoles” ha dit Voro Femenia, alcalde del municipi.

 


Foto del camí la Pedrera amb el cartell del projecte

 


Foto cartell informatiu

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris