Notícies

Post Image

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut la subvenció per a la certificació energètica d'edificis públics municipals, dins la línia d’ajuts Reacciona  de la Diputació de València.

La certificació energètica mesura l'eficiència energètica, és a dir, la relació existent entre l'energia necessària per mantenir els edificis sota uns paràmetres de confort i la que realment es consumeix.

Els edificis que s’havien de certificar energèticament havien de ser de propietat municipal, tindre una superfície construïda superior als 250 m², no tindre cap tipus de protecció arquitectònica i ser freqüentats habitualment pel públic.

La certificació s’ha sol·licitat per als edificis de l’ajuntament, la casa de la cultura i l’escoleta infantil. L’import del projecte ascendeix a 2948 euros.

L’alcalde Voro Femenia confirma  que  “la subvenció esta destinada a la adaptació dels edificis i recursos municipals per mitigar els efectes cap al medi ambient. El seu fi és conèixer l’estat real dels edificis i les seues possibilitats de millora energètica utilitzant la ferramenta de la certificació energètica”.

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris