Notícies

Post Image

El dissabte de la setmana passada, 4 de juny, 134 persones es van apuntar a  gaudir de les activitats i el berenar organitzats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Des de les 17:00h els xiquets i les xiquetes que van anar a l’esdeveniment van poder tindre rocòdrom i la tirolina de l’empresa Tramuntana. A més, a la mateixa hora es va fer un taller de bosses aromàtiques portat a cap per l’empresa Entretés!

En finalitzar, aquelles persones que es van apuntar van tindre un berenar per a mares, pares i fills. Per a apuntar-se els interessats van anar a l’Ajuntament en horari d’atenció, van fer la inscripció i van pagar un euro per cada membre de la família.

“El dia va ser tot un èxit. Les famílies van poder tindre un dia a l’aire lliure tots junts amb activitats i un berenar. És tot un plaer poder tornar a veure com els xiquets i les xiquetes gaudeixen jugant i passant-ho bé” ha afirmat Ana López, regidora de Cultura.

 
Rocòdrom i tirolinaFotos des del rocòdromTaller bosses aromàtiques

Les famílies gaudint d’un dia l’aire

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris