Notícies

Post Image

L’Alqueria de la Comtessa torna a celebrar “les Quintaes” el 14 de maig. L’última vegada que es va fer va ser al 2019 i es van reunir fins a 69 quintes diferents amb quasi mil persones.

L’èxit va ser tan gran que només s’ha tornat a poder, s’ha organitzat aquesta idea que va sorgir en un principi per a recaptar diners per a les capitanies de Moros i Cristians de l’Alqueria de la Comtessa.

Aquest any s’han apuntat quintes des de l’any 1936 fins la quinta del 2003, en total 420 persones, les quals podran gaudir de la següent programació: a les 9:00h esmorzar de quintes (cada quinta ha triat el lloc i va a càrrec de cada una d’elles); a les 12:00h concentració de quintos al carrer San Jaume (eixida cavalcada Aurora); a les 12:30h cercavila de quintos pels carrers del poble (la cercavila s’organitza per quintes, de les més majors a les més joves, acompanyada de la xaranga Xequin i la banda de música del Real de Gandia); a les 14:00h dinar de quintos al Parc de l’Oest; i a les 16:30h discomóvil.

L’esdeveniment està organitzat per “valencia no duerme”  junt a les comissions de festes (El Crist, L’aurora, Els Lluïsos i Moros i Cristians) i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa. I el preu per persona que han pagat els interessats ha sigut de 30€ amb el que els entra: la cercavila amb xarangues, el menjar, les samarretes i la discomóvil.

“Teníem ganes de tornar a la normalitat i que millor manera de fer-ho que celebrar les Quintaes. Aquest any és especial perquè després de la pandèmia, el fet de celebrar aquest esdeveniment ajudarà a les festes patronals i les seues comissions per tal de tornar a fer les festes del Crist, de L'Aurora i dels Lluïsos, com abans. O al menys això esperem” ha afegit l’organització de Moros i Cristians

 


Cartell Quintaes 2022

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris