Notícies

Post Image

Noves mesures fiscals per a ajudar al sector de l'hostaleria a pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

 Dilluns, 1 de febrer de 2021

L'Ajuntament de L'Alqueria va aprovar per unanimitat el passat dijous, 28 de gener, noves mesures fiscals per a ajudar al sector de l'hostaleria a pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

D'una banda, l'alcalde Voro Femenía ha exposat que s'ha deixat sense efecte el cobrament de la taxa de l'exercici 2020 per ocupació de la vía pública amb taules i cadires, atés que es tracta d'un servei que no s'ha pogut prestar, ja que els bars de l'Alqueria de la Comtessa a causa d'una situació excepcional.

D'altra banda donada la situació actual -Resolució de 19 de gener de 2021- per la que s'estableixen mesures de contenció en l'àmbit de l'activitat comercial, activitats d'hostaleria i restauració i altres semblants. S'ha aprovat suspendre la taxa mentre duren les restriccions a l'activitat econòmica motivades per la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

L'alcalde ha assenyalat que la situació per l'evolució de la pandèmia és molt preocupant, i que hi ha molts autònoms que estan patint aquesta situació, als que volem ajudar per part de l'Ajuntament.

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris