Notícies

Post Image

L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa ha finalitzat les obres i les accions que tenía previstes dins del Pla Reacciona per a millorar el cicle integral de l'aigua del municipi. Dins d'aquest pla s'han sustituït els antics comptadors domiciliaris per nous comptadors radioequipats que permeten la telelectura millorant amb això el servei ja que evitarà als usuaris les molèsties d'haver d'accedir als domicilis, elimina les estimacions per impossibilitat de lectures, disminueix el nombre de reclamacions per errors de lectura i facilita la detecció de fugides i avaries.

Al seu torn, s'han instal·lat fonts d'aigua microfiltrada en els immobles públics com l'Ajuntament, escoles, escoleta infantil, oficines del camp de futbol i la sala esportiva. La instal·lació d'aquestes fonts té com a objectiu promoure el consum d'aigua d'aixeta per a reduir l'ús d'aigua embotellada, permetent un control de l'aigua servida i contribuint a la reducció de residu plàstic i les emissions de CO₂.

Finalment, s'ha procedit a la substitució d'una canonada deteriorada que es trobava al carrer Carme i que havia patit nombroses fugides i talls de subministrament continu.

Per a la realització d'aquestes accions, que han tingut un cost total de 123.652,25 euros, l'Ajuntament ha comptat amb la concessió d'una ajuda de 90.000 euros per part de la Diputació de València. En concret es tracta d'una ajuda del Servei de Medi Ambient recollida dins de la convocatòria Reacciona Fase III la qual té com a objectiu millorar el cicle integral de l'aigua.

 

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris