Notícies

Post Image

El consultori mèdic auxiliar de l`Alqueria de la Comtessa, pertanyent al departament de salut de Gandia, obri les seues portes el pròxim dilluns que ve després de la remodelació de les seues instal·lacions.

Les actuacions s'han realitzat en dues fases. Per a la primera s'ha comptat amb una subvenció de 121.000 euros pertanyents al Pla d'Intervenció Arquitectònica de la Conselleria de Sanitat (PIAC V). Per a la segona fase la Conselleria de Sanitat ha aportat una subvenció de 111.024,74 euros pertanyent al mateix Pla però dins de la seua partida successiva (PIAC VI).

En la primera fase es va procedir a la demolició de part de l'edifici i ampliació i reforma de les consultes, sala d'espera i magatzem de la planta baixa de l'edifici, i en la segona es va procedir a l'habilitació de consultes en la primera planta i la instal·lació d'un ascensor.

Amb això, el centre s'adequa a la normativa d'accessibilitat, i alhora amplia les seues instal·lacions amb la finalitat d'oferir un millor servei i qualitat assistencial a la població. Durant les obres, l'assistència sanitària s'ha prestat en la primera planta de l'edifici de l'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa.


Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris