Notícies

Post Image

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha contractat els serveis de Obresa Edificación y Obra Civil S.L per a la renovació de l’automatització i telecontrol dels comptadors sectorials amb tele-lectura del nucli urbà i de les canonades dels carrers Nou i Carmen del municipi.

L’obra està subvencionada amb el programa Reacciona 2021, el qual s’impulsa des de l'àrea de medi ambient de la Diputació de València. Aquesta convocatòria permet ajudar econòmicament als municipis valencians per a la millora del cicle integral de l’aigua.

Concretament per dur a terme l’obra de l’Alqueria de la Comtessa s’han destinat 94.413,81 euros amb IVA inclòs, i l’import de l’ajuda del Pla Reacciona ascendeix a 89.978,02 euros.

“Una de les zones més afectades per la constant aparició de fugides d'aigua
potable és la conducció de fibrociment que discorre per C/ Nou, així com el encreuament i un tram existent a la vorera Est del C/ del Carme. D’altra banda, els diferents equips de telecontrol de la xarxa d’aigua potable existents al nucli urbà, que aporten dades del rendiment de la xarxa i l’aparició de fugides, es troben antiquats. Es per aquestes raons que és necessària aquesta obra i agraïm el suport de la Diputació de València per finançar el projecte” ha afegit Voro Femenía, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

 




Obres al carrer Nou de l’Alqueria de la Comtessa

 

Tornar

Consulta açí els horaris d'atenció al públic del nostre Ajuntament de forma directa

Veure horaris